Agatorp Farm AB

Skåne län

Information

556385-0246 är organisationsnummer för bolaget Agatorp Farm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agatorp Farm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Agatorp Farm AB finns i.

Agatorp Farm AB har varit registrerat sedan 1990-01-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Agatorp Farm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Agatorp Farm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Agatorp Farm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Agatorp Farm AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-551438 eller genom brev på följande adress:
Byskillnadsg. 9, 273 30, Tomelilla

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultation inom redovisning och verkstadsindustritillbehör, grönsaks-, frukt- och bärodling samt avel, uppfödning och försäljning av alpackor och förädling och försäljnig av alpack-ralaterade produkter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Agatorp Farm AB och det är Kihlberg, Madeleine Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Remse, Leif Arne Eddie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,