Ferrius Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Ferrius Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Ferrius Lantbruks Aktiebolag finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ferrius Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ferrius Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ferrius Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ferrius Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Everöd 5, 273 93, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-31065.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ferrius Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ferrius Lantbruks Aktiebolag har idag 556394-3215 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ferrius Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ferrius Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ferrius, Karl Olof Björn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferrius, Lars Arvid som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .