Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tomelilla och Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag ska trivas.

I Tomelilla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av bil- och maskinservice, drivmedel, reservdelar, tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-73240.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag är Andersson, Malte Ivan som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand-Andersson, Karin som är född 1939 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Brösarps Bil & Maskin Aktiebolag har 556397-8302 som sitt organisationsnummer.