Valterslunds Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Valterslunds Lantbruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Valterslunds Lantbruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1991-01-08 så skapades Valterslunds Lantbruk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Valterslunds Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Valterslunds Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556415-8839 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Valterslunds Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Valterslunds Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0417-33021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Lars Olof -Bengtsson, Ulla Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Valterslunds Lantbruk Aktiebolag är Bengtsson, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ulla Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Olof Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .