Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB

Skåne län

Information

556430-3187 är organisationsnummer för företaget Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB finns i.

Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB har varit registrerat sedan 1991-08-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 0417-10748 eller genom brev på följande adress:
Ö. Utfartsv. 2, 273 36, Tomelilla

Bolaget skall bedriva sotningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sotningsväsendet Sydöstra Skåne AB och det är Montan, Sture Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Montan, Lena Ann-Katrin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,