Aktiebolag Tomelilla Byggservice

Skåne län

Information

Aktiebolag Tomelilla Byggservice är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolag Tomelilla Byggservice finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolag Tomelilla Byggservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolag Tomelilla Byggservice som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-08-15. Men sedan 1991-01-01 så har Aktiebolag Tomelilla Byggservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Munka Tågarp 2704, 273 91, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolag Tomelilla Byggservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8551493.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Aktiebolag Tomelilla Byggservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolag Tomelilla Byggservice. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet med fastighetsservice, handel med och förvaltning av fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolag Tomelilla Byggservice är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolag Tomelilla Byggservice och det är följande personer, Persson, Kjell Rickard Joakim som är född 1964 och har titeln VD, Persson, Kjell Rickard Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Åke Algot som är född 1948 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolag Tomelilla Byggservice är 556430-4110.