Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lunnarp Dalhem 8301, 273 96, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0417-32055.

Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag har idag 556431-5496 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lotte Anderssons Byggnads Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Gertrud Lise-Lotte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Leif Roland som är född 1953 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .