Nisses Däckservice i Tomelilla AB

Skåne län

Information

Nisses Däckservice i Tomelilla AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Nisses Däckservice i Tomelilla AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nisses Däckservice i Tomelilla AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nisses Däckservice i Tomelilla AB har haft sedan 1994-01-01. Nisses Däckservice i Tomelilla AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nisses Däckservice i Tomelilla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 13, 273 35, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-12944.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nisses Däckservice i Tomelilla AB Privat, ej börsnoterat.

Nisses Däckservice i Tomelilla AB har idag 556433-0131 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nisses Däckservice i Tomelilla AB

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av däck, samt därmed förenlig verksamhet.

I Nisses Däckservice i Tomelilla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Gustaf Adolf som är född 1935 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .