Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Tomelilla finns det ett Aktiebolag som heter Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag i Skåne län. Tomelilla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-11-30 så har Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-08-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Pilevallsg. 2, 273 34, Tomelilla. Vi ni istället prata med Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag så kan ni göra det på 0417-14650.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Pål Benkt Edvard som är född 1952 och har titeln VD, Svensson, Pål Benkt Edvard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Bengt Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Novaklinikens Läkargrupp i Tomelilla Aktiebolag har 556478-1473 som sitt organisationsnummer.