Drakamöllan AB

Skåne län

Information

Drakamöllan AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Drakamöllan AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Drakamöllan AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Drakamöllan AB har haft sedan 1994-01-01. Drakamöllan AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Drakamöllan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till DRAKAMÖLLANS VÄG 105, 297 95, Degeberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-351016.

Tomelilla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Drakamöllan AB Privat, ej börsnoterat.

Drakamöllan AB har idag 556490-9793 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Drakamöllan AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managementområdet främst med inriktning på rekrytering av högre chefstjänstemän samt bedriva konferensgård och pensionatrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Drakamöllan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorsell, Ingalill Margareta som är född 1948 och har titeln VD, Thorsell, Ingalill Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Lars Anders Gustaf Arvid som är född 1948 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .