B E Mink Aktiebolag

Skåne län

Information

B E Mink Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som B E Mink Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B E Mink Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

B E Mink Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-12-06. Men sedan 1995-01-01 så har B E Mink Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tunby 15, 273 98, Smedstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B E Mink Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-30390.

Tomelilla arbetar för att bolag som B E Mink Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B E Mink Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva minkuppfödning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B E Mink Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B E Mink Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Nils Ove Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Berit Vibeke Botfild som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B E Mink Aktiebolag är 556500-6151.