Hakers Inredningar AB

Skåne län

Information

556506-5371 är organisationsnummer för verksamheten Hakers Inredningar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hakers Inredningar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Hakers Inredningar AB finns i.

Hakers Inredningar AB har varit registrerat sedan 1995-01-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hakers Inredningar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hakers Inredningar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hakers Inredningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Anita Britt-Marie -Nilsson, Lars-Stefan -Nilsson, Nils Hugo Leonard

Vill ni komma i kontakt med Hakers Inredningar AB så kan ni göra det på telefon genom 0417-30580 eller genom brev på följande adress:
Lantmannav. 47, 273 95, Tomelilla

Bolaget skall bedriva tillverkning av inredningssnickerier företrädesvis till offentlig miljö ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hakers Inredningar AB och det är Nilsson, Nils Hugo Leonard som är född 1941 och har titeln VD, Nilsson, Nils Hugo Leonard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anita Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars-Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor