Pomerans AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och konferensverksamhet samt utföra lokalvård, framställning samt försäljning av konst och hantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pomerans AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Pomerans AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1995-07-31 så skapades Pomerans AB och verksamheten är har F-skattsedel Pomerans AB har haft det sedan 1997-01-01.

Pomerans AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556524-9926 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tomelilla.

Just nu är Pomerans AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pomerans AB så går det att nå dem via telefon på 0417-20041 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pomerans AB är Nilsson, Sven Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson Nielsen, Carin Ingegerd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .