Talldungen Hälsohem AB

Skåne län

Information

Talldungen Hälsohem AB är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Talldungen Hälsohem AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Talldungen Hälsohem AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Talldungen Hälsohem AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-10-09. Men sedan 1996-01-01 så har Talldungen Hälsohem AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bengtemöllev., 273 50, Brösarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Talldungen Hälsohem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-73235.

Tomelilla arbetar för att bolag som Talldungen Hälsohem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Talldungen Hälsohem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva hälsohem, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Talldungen Hälsohem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Talldungen Hälsohem AB och det är följande personer, Carlsson, Eva Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, David Lennart som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Talldungen Hälsohem AB är 556526-0865.