Foodline i Tomelilla AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tomelilla och Foodline i Tomelilla AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Foodline i Tomelilla AB är ett av dem. Statusen för Foodline i Tomelilla AB är att Bolaget är aktivt.

Foodline i Tomelilla AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-08-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Foodline i Tomelilla AB ska trivas.

Foodline i Tomelilla AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med råvaror till restauranger med flera närliggande verksamheter, cateringverksamhet med färdigmat och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Foodline i Tomelilla AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Foodline i Tomelilla AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Foodline i Tomelilla AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6082726.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Foodline i Tomelilla AB är Överling, Stefan Lennart Dick som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mortensen, Kristoffer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Överling, Anna Lina Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

Foodline i Tomelilla AB har 556533-6145 som sitt organisationsnummer.