Österlen Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Österlen Trading Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Österlen Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Österlen Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Österlen Trading Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-02-08. Men sedan 1999-01-01 så har Österlen Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tranesv. 28, 273 92, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Österlen Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-20229.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Österlen Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Österlen Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva detaljist- och grossisthandel samt import och export av varor inom elbranschen med tillbehörande tjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Österlen Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Österlen Trading Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Åke Villiam som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Signe Viola som är född 1937 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Österlen Trading Aktiebolag är 556565-3200.