Rehab Brösarp Aktiebolag

Skåne län

Information

Rehab Brösarp Aktiebolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I Rehab Brösarp Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österberg, Ingrid Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svennberg, Bo Eric Richard M som är född 1973 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rehab Brösarp Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rehab Brösarp Aktiebolag på telefon 0414-92169.

Bolaget skall bedriva rehabiliterings-, undervisnings- och konsultverksamhet sammanhängande med arbetsträning och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rehab Brösarp Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rehab Brösarp Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rehab Brösarp Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Rehab Brösarp Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rehab Brösarp Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rehab Brösarp Aktiebolag har 556566-5451 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.