Knut Edstrand Byggnads AB

Skåne län

Information

Knut Edstrand Byggnads AB är ett företag som finns i Tomelilla. I Knut Edstrand Byggnads AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edstrand, Per Martin Jonas som är född 1969 och har titeln VD, Edstrand, Per Martin Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Edstrand, Per Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edstrand, Lars Krister som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruus, Karl Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln RevisorPersson, Eva Majvi Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Knut Edstrand Byggnads AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Knut Edstrand Byggnads AB på telefon 0414-51550.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Knut Edstrand Byggnads AB av bolagstypen Aktiebolag.

Knut Edstrand Byggnads AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Knut Edstrand Byggnads AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Knut Edstrand Byggnads AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Knut Edstrand Byggnads AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edstrand, Per Martin Jonas -Edstrand, Per Åke

Knut Edstrand Byggnads AB har 556572-0900 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.