Björkhaga Care AB

Skåne län

Information

I Tomelilla finns det ett Aktiebolag som heter Björkhaga Care AB. Det finns flera bolag som liknar Björkhaga Care AB i Skåne län. Tomelilla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1999-06-24 så har Björkhaga Care AB varit registrerat. Idag är Björkhaga Care AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Björkhaga Care AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nyg. 2, 273 36, Tomelilla. Vi ni istället prata med Björkhaga Care AB så kan ni göra det på 0417-13700.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom, handel, uppfödning, slakteri samt förmedling av djur, byggnadsverksamhet och elinstallationer, konsultationer inom administration och företagsledning, gruppboende och familjehem och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Sven Bertil Eskil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Björkhaga Care AB har 556572-1817 som sitt organisationsnummer.