Medic Valley Konsult AB

Skåne län

Information

Medic Valley Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Medic Valley Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Medic Valley Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Medic Valley Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-11-04. Men sedan 1999-01-01 så har Medic Valley Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skåne Tranås 22, 273 92, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Medic Valley Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-20030.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Medic Valley Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Medic Valley Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rekrytering och uthyrning av säljare till biotech- och medicinska företag i Medicon Valley regionen (Öresundsregionen) samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Medic Valley Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Medic Valley Konsult AB och det är följande personer, Ytterberg Ohlsson, Lena Kristina som är född 1953 och har titeln VD, Ytterberg Ohlsson, Lena Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Ola Bertil som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Medic Valley Konsult AB är 556577-7769.