E & L Ekonomikonsult AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer och rådgivning vad gäller redovisning, ekonomi och skatter, handel med värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E & L Ekonomikonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är E & L Ekonomikonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2000-08-09 så skapades E & L Ekonomikonsult AB och företaget är har F-skattsedel E & L Ekonomikonsult AB har haft det sedan 2000-10-23.

E & L Ekonomikonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-23

556595-5043 är organisationsnummret för företaget som finns i Tomelilla.

Just nu är E & L Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med E & L Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0414-73877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom E & L Ekonomikonsult AB är Eriksson, Anita Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nordlander, Lena Susanne som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .