LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlquist, Gun Anita som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kjell Alf Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag på telefon 0417-511280.

Bolaget skall bedriva försäljning av bilvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LS Bilvårdsprodukter Aktiebolag har 556597-1610 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.