Lant & Bygg i Spjutstorp AB

Skåne län

Information

Lant & Bygg i Spjutstorp AB är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Lant & Bygg i Spjutstorp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lant & Bygg i Spjutstorp AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-29.

Lant & Bygg i Spjutstorp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-11-16. Men sedan 2001-01-29 så har Lant & Bygg i Spjutstorp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Spjutstorp 65, 273 93, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lant & Bygg i Spjutstorp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-31135.

Tomelilla arbetar för att företag som Lant & Bygg i Spjutstorp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lant & Bygg i Spjutstorp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och förädling av produkter inom växtodling, livsmedel, lantbruk och byggvaror samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lant & Bygg i Spjutstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Gert Ove Håkan -Palm, Lars Gunnar Ingmar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lant & Bygg i Spjutstorp AB och det är följande personer, Palm, Lars Gunnar Ingmar som är född 1960 och har titeln VD, Palm, Lars Gunnar Ingmar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gert Ove Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Gert Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Kent Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Jönsson, Bo Gert Torsten som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Nils Evert Johnny som är född 1963 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Lant & Bygg i Spjutstorp AB är 556600-8669.