Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag

Skåne län

Information

Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag har haft sedan 2001-01-16. Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedstorp 33, 273 98, Smedstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-412180.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag har idag 556602-3593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bildelar, reparationer av bilar och därmed förenlig verksamhet.

I Göran Nilssons Bildelar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Ulf Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Marita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .