NONAC AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier, fast egendom, finansiella instrument dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelse- lagen eller lagen om finansieringsverksamhet samt bedriva affärs- rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NONAC AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är NONAC AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2001-07-04 så skapades NONAC AB och bolaget är har F-skattsedel NONAC AB har haft det sedan 2001-08-20.

NONAC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-20

556613-4960 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är NONAC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NONAC AB så går det att nå dem via telefon på 070-9726912 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom NONAC AB är Svedberg, Fredrik Lennart som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Åsa Charlotta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .