Rehabhuset Tomelilla AB

Skåne län

Information

Rehabhuset Tomelilla AB är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Rehabhuset Tomelilla AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rehabhuset Tomelilla AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-02-04.

Rehabhuset Tomelilla AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-01-22. Men sedan 2002-02-18 så har Rehabhuset Tomelilla AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolg. 6, 273 34, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rehabhuset Tomelilla AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-15001.

Tomelilla arbetar för att bolag som Rehabhuset Tomelilla AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rehabhuset Tomelilla AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, arbetsterapi, friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rehabhuset Tomelilla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bankert, Ingrid Elisabeth -Lindberg, Lorry Agneta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rehabhuset Tomelilla AB och det är följande personer, Bankert, Ingrid Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Kerstin Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Lorry Agneta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Romé, Åsa Margaretha som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Rehabhuset Tomelilla AB är 556622-0272.