ATV WORLD in Sweden AB

Skåne län

Information

556625-5682 är organisationsnummer för företaget ATV WORLD in Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATV WORLD in Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som ATV WORLD in Sweden AB finns i.

ATV WORLD in Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-03-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för ATV WORLD in Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-16.

ATV WORLD in Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ATV WORLD in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ATV WORLD in Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0417-10006 eller genom brev på följande adress:
Tryde 2218, 273 97, Tomelilla

Bolaget skall bedriva import, export samt försäljning av motorfordon och reservdelar samt att utföra reparationer och service av dessa. Handel med värdepapper, möbler, byggmaterial och fast egendom. Utföra tjänster inom transportbranschen såsom reparationer, service och körning av lastbilar och grävmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ATV WORLD in Sweden AB och det är Andersson, Bo-Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Pia Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Julin, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Revisor,