Ramsåsa Entreprenad AB

Skåne län

Information

Ramsåsa Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Ramsåsa Entreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ramsåsa Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-08.

Ramsåsa Entreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-04-08. Men sedan 2003-05-08 så har Ramsåsa Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ramsåsa 44, 273 97, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ramsåsa Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5117998.

Tomelilla arbetar för att företag som Ramsåsa Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ramsåsa Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom transport- och byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ramsåsa Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ramsåsa Entreprenad AB och det är följande personer, Eriksson, Jan Åke Christer som är född 1954 och har titeln VD, Eriksson, Jan Åke Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Christel Pia Ann-C K som är född 1957 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ramsåsa Entreprenad AB är 556626-4007.