Suxxesshallen AB

Skåne län

Information

Suxxesshallen AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Suxxesshallen AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Suxxesshallen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Suxxesshallen AB har haft sedan 2003-01-18. Suxxesshallen AB har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Suxxesshallen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tyleg. 1, 273 97, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-12835.

Tomelilla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Suxxesshallen AB Privat, ej börsnoterat.

Suxxesshallen AB har idag 556634-4676 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Suxxesshallen AB

Bolaget skall bedriva bowlinghall med spelverksamhet, shop och uthyrning av tillbehör, restaurang, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Suxxesshallen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gjöderum Larsson, Hans Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjöderum Larsson, Carina Ros-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Eva Majvi Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .