Polcon CPP AB

Skåne län

Information

Polcon CPP AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Polcon CPP AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Polcon CPP AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Polcon CPP AB har haft sedan 2003-12-11. Polcon CPP AB har funnits sedan och 2003-10-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Polcon CPP AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gullvivev. 3, 273 50, Brösarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0583926.

Tomelilla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Polcon CPP AB Privat, ej börsnoterat.

Polcon CPP AB har idag 556646-2361 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Polcon CPP AB

Bolaget skall bedriva konsult- och förmedlingsuppdrag för plast-, metall- och byggindustrin, fastighets- och företagsverksamhet, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Polcon CPP AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Kjell Regis Helmer som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bossius, Sven-Olof Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .