Krogstad Maskin AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krogstad Maskin AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Krogstad Maskin AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2003-10-10 så skapades Krogstad Maskin AB och verksamheten är har F-skattsedel Krogstad Maskin AB har haft det sedan 2008-08-07.

Krogstad Maskin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-08-07

556649-7839 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tomelilla.

Just nu är Krogstad Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Krogstad Maskin AB så går det att nå dem via telefon på 0411-29850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krogstad Maskin AB är Krogstad, Frank Olav som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandqvist, Jan Olov Georg som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .