Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556662-5272 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag finns i.

Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-05-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-73670 eller genom brev på följande adress:
Albov. 9, 273 50, Brösarp

Bolaget skall bedriva bensinstation och verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Levin Bensin & Verkstad Aktiebolag och det är Levin, Leif Tord Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Per Anders Raymond som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Eva Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Levin, Pia Kristina Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor