Göte Holmbergs Bygg AB

Skåne län

Information

Göte Holmbergs Bygg AB är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Göte Holmbergs Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Göte Holmbergs Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-12-02.

Göte Holmbergs Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-10-28. Men sedan 2004-12-02 så har Göte Holmbergs Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till FISKEGARNSVÄGEN 8, 271 71, Nybrostrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göte Holmbergs Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-451202.

Tomelilla arbetar för att företag som Göte Holmbergs Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Göte Holmbergs Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Göte Holmbergs Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göte Holmbergs Bygg AB och det är följande personer, Holmberg, Sven Ivar Göte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lilian Kristin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Göte Holmbergs Bygg AB är 556669-3593.