Drakamöllan Gårdshotell AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Drakamöllan Gårdshotell AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tomelilla här finns det många olika Aktiebolag. Drakamöllan Gårdshotell AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Tomelilla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Drakamöllan Gårdshotell AB är momsregistrerat sedan2005-03-31 och har organisationsnummer 556669-4310.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-351016 alternativt besöka eller skicka post till Drakamöllan Gårdshotell AB på följande adress Drakamöllans v. 105, 297 95, Degeberga.

Drakamöllan Gårdshotell AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-02-24.

I Drakamöllan Gårdshotell AB så sitter följande personer i styrelsen: Thorsell, Ingalill Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva gårdshotell och konferens jämte därmed förenlig verksamhet.