Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag

Skåne län

Information

556674-4446 är organisationsnummer för verksamheten Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag finns i.

Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-01-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-14090 eller genom brev på följande adress:
Ramsåsa 22, 273 97, Tomelilla

Bolaget ska bedriva försäljning av transporttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Erikssons Åkeri i Tomelilla Aktiebolag och det är Eriksson, Sven Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Nils Christian Martin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,