GFH Åkeri AB

Skåne län

Information

GFH Åkeri AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där GFH Åkeri AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GFH Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket GFH Åkeri AB har haft sedan 2006-01-13. GFH Åkeri AB har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till GFH Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trolles v. 27, 273 96, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-32366.

Tomelilla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är GFH Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

GFH Åkeri AB har idag 556691-7984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för GFH Åkeri AB

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

I GFH Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarstedt, Gösta Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarstedt, Barbro Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .