Lönhult IT Consultancy Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databearbetning och lagring mot banker samt internetbaserade helhetslösningar för företag samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lönhult IT Consultancy Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Lönhult IT Consultancy Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2006-05-17 så skapades Lönhult IT Consultancy Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556704-2923 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Lönhult IT Consultancy Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lönhult IT Consultancy Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0414-92292 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lönhult IT Consultancy Aktiebolag är Smit, Ronald Martin som är född 1956 och har titeln Likvidator, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .