ANJADA AB

Skåne län

Information

ANJADA AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där ANJADA AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ANJADA AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ANJADA AB har haft sedan 2006-11-02. ANJADA AB har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ANJADA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Kverrestad 1024, 273 96, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ANJADA AB Privat, ej börsnoterat.

ANJADA AB har idag 556710-5761 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ANJADA AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet, import och export av fordon och bilar, äga och förvalta värdepapper, aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I ANJADA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danneman, Jan Erik Fritjof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Danneman, Sigrid Annette Viola som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .