Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB

Skåne län

Information

Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB är en verksamhet som finns i Tomelilla. I Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Inger Sally Jeanette som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Ingela Diana Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB på telefon 0417-31212.

Bolaget ska bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sally Fastighetsförvaltning i Tomelilla AB har 556714-3820 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.