LM Månssons Service i Tomelilla AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva fastighets- och energiservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LM Månssons Service i Tomelilla AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är LM Månssons Service i Tomelilla AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2006-11-23 så skapades LM Månssons Service i Tomelilla AB och bolaget är har F-skattsedel LM Månssons Service i Tomelilla AB har haft det sedan 2007-01-25.

LM Månssons Service i Tomelilla AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556716-0642 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är LM Månssons Service i Tomelilla AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LM Månssons Service i Tomelilla AB så går det att nå dem via telefon på 0417-14496 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom LM Månssons Service i Tomelilla AB är Månsson, Lars Håkan som är född 1952 och har titeln VD, Månsson, Lars Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Ingrid Elsie Marianne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Mattias som är född 1982 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Tony Johannes som är född 1988 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .