Almedal Mark & Miljöentreprenad AB

Skåne län

Information

Almedal Mark & Miljöentreprenad AB är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Almedal Mark & Miljöentreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Almedal Mark & Miljöentreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-25.

Almedal Mark & Miljöentreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-06. Men sedan 2007-10-25 så har Almedal Mark & Miljöentreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Frörum 206, 273 95, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Almedal Mark & Miljöentreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-23125.

Tomelilla arbetar för att företag som Almedal Mark & Miljöentreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Almedal Mark & Miljöentreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka entreprenadverksamhet och konsultationer inom mark, energi och miljö, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Almedal Mark & Miljöentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Almedal Mark & Miljöentreprenad AB och det är följande personer, Almedal, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almedal, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Almedal, Eva Carina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sjögren, Birthe Margaret som är född 1952 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Almedal Mark & Miljöentreprenad AB är 556737-1546.