Mylla Reklambyrå AB

Skåne län

Information

Mylla Reklambyrå AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Mylla Reklambyrå AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mylla Reklambyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mylla Reklambyrå AB har haft sedan 2008-01-24. Mylla Reklambyrå AB har funnits sedan och 2008-01-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mylla Reklambyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österg. 12, 273 30, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-15500.

Tomelilla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mylla Reklambyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Mylla Reklambyrå AB har idag 556743-1019 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mylla Reklambyrå AB

Bolaget skall bedriva reklambyrå samt därmed förenlig verksamhet.

I Mylla Reklambyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundin, Viveca som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Bo Arvid som är född 1953 och har titeln Suppleant, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .