Björklund Consulting

Skåne län

Information

571213-XXXX är organisationsnummer för företaget Björklund Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björklund Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Björklund Consulting finns i.

Björklund Consulting har varit registrerat sedan 1998-11-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Björklund Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Björklund Consulting är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Björklund Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björklund Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av nyproducerade småhus samt multi-level marketing inom främst kosttillskott och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björklund Consulting och det är Björklund, Måns Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,