Germasalongen

Skåne län

Information

580728-XXXX är organisationsnummer för företaget Germasalongen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Germasalongen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Germasalongen finns i.

Germasalongen har varit registrerat sedan 2004-04-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Germasalongen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Germasalongen är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Germasalongen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Germasalongen så kan ni göra det på telefon genom 0417-10564 eller genom brev på följande adress:

Damkonfektion.

Det finns olika personer som har en koppling med Germasalongen och det är Lindström, Kerstin Lisbeth som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,